72833 72833 72833 72833

Asics GlideRide 2 Løpesko Dame 40

Sko for de lengre turene Sun Pec/Wht

Varenr:170766
1 275,-Kampanjepris
1 700,-Ordinær pris
-+
2 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Rask levering & god kundeservice

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Asics GlideRide 2 Løpesko Dame Sun Peach/White

GLIDERIDE ™ 2-skoen er vitenskapelig bevist for å spare energi på lang sikt.

Ved å redusere energi gjennom faser av gangsyklusen fra fotstrekk til tå-av, kan denne løpeskoen hjelpe deg å dekke større avstander. Denne sesongen ønsket Asics å la de energibesparende egenskapene være intakte mens de skapte en jevnere løpeopplevelse med en bedre form på overdelen.

Denne skoen er designet for løpere som vil føle seg friskere over lengre løp, og er også et funksjonelt valg for restitusjonsløp.

Designet til Glideride 2 forbedrer passformen på overdelen og har et konstruert mesh som gir utmerket luftstrøm mens du justerer til den naturlige formen på fotens bevegelse. I tillegg er skoens overdel laget av resirkulerte materialer for å redusere avfall og karbonutslipp.

 GUIDESOLE ™ -teknologi består av en buet såle som forbedrer løpeeffektiviteten ved å redusere belastningen på underbenere.

FLYTEFOAM®-teknologi demping er plassert på det øverste laget av mellomsålen for en myk landing, mens det nederste laget av FLYTEFOAM® Propel teknologi genererer en mer responsiv tilbakesprang. Sandwichet mellom disse to lagene i forfoten er en plate som hjelper til med å holde integriteten til mellomsålen. Denne bevegelsen oppmuntrer til en enkel fremrulling, og fremfører foten fremover for å skape jevnere og mer effektive overganger mellom trinn.

 I tillegg forbedrer AHARPLUS ™ yttersåle holdbarheten og forlenger skoens levetid.

Glideride 2 er testet og anbefales av FOSS Sport. Myk og god samtidig som den er rask!

Dropp 5 mm.med buet såle!

Vekt: 225g

 

Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser